sâmbătă, 5 martie 2016

Cum alegem o firma de web design?

Doriti sa realizati un website de prezentare, sau un magazin online? Sau poate doriti sa va refaceti site-ul actual?

Ei bine... in diferent de situatie, trebuie sa apelati la serviciile unei firme de web design, iar daca tineti la imaginea firmei dumneavastra, daca va intereseaza ca site-ul sa fie modern si functional, daca va intereseaza ca paginile site-ului sa aiba o vizibilitatea buna in motoarele de cautare, atunci ar trbeui sa fiti foarte atenti atunci cand cautati sa lucrati cu o astfel de companie.

Ca in orice fel de domeniu... companiile de web design pot asigura servicii mai mult sau mai putin bune in functie de calitatea echipei, insa in cazul de fata mai apare si prblema tehnologiei oferite.

Din punct de vedere tehnologic, avem 2 mari ramuri:
- html/php/MySql: solutie extrem de populara datorita costurilor mici (de fapt costuri 0) de licentiere a tehnologiilor folosite, costuri mici de gazduire + un mare numar de companii ce lucreaza cu aceste tehnolgii.
- html/asp(.NET)/MsSQL: solutie potrivita companiilor mari din mediul corporate ce doresc integrari 3rd party cu alte solutii ce folosesc software .NET, companii ce au nevoie de solutii particularizate complexe.

Peste 95% din siteurile din Romania sunt realizate cu tehnlogie php/mysql, fiind folosite mai ales CMS-uri de tip: Wordpress, Joomla, Drupal, etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu