marți, 9 decembrie 2014

Supraveghere si iarasi supraveghere....

Nu ai idee cat de importante si cat de utile sunt camerele de supraveghere interioara in unele momente ale vietii. Poti sa ai cea mai mare incredere in oamenii de langa tine, ca ei tot te pot dezamagii si sa iti ia toata increderea pe care ai cladito in ani. Cand vrei sa aplici un sistem de camere de supraveghere de interior trebuie sa te gandesti bine inainte, sa achizitionezi ceva bun, care sa tina si care sa-ti ofere imagini clare. Nu trebuie sa te gandesti ca este o investitie fara rost si ca mai bine ai face altceva cu banii, in orice moment poate aparea inevitabilul. In cazul meu, acest sistem de camere de supraveghere interioara a aparut in urma unor discutii. Nu toti membrii familiei au fost de acord cu aceast idee a mea,sustineau ca este o pierderea prosteasca de bani. Dar s-au convins in cele din urma ca este o investitie buna. 

Puteam pleca in vacanta linistiti, la rude, si sa lasam persoane necunoscute in casa. Aveam increderea deplina in camerele mele de supraveghere, mai multa decat in oameni. Imi placea sa ma uit la filmari, era ca si cum as sta la film, dar toate bucuriile vin si cu un necaz. Cum priveam eu linistita imaginile si ma amuzam de glumele prieteniilor mei, am vazut ceva iesit din comun, un lucru care mi-a atras atentia. 

Dar acest lucru s-a rezolvat, fiind dezvaluita o surpriza pentru mine. Mi-am dat seama cat de importante sunt aceste camere de supraveghere si in mintea mea se faceau tot felul de scene mai putin sau mai mult urate. Ma gandeam ca cineva poate sa intre noaptea in casa mea, iar eu sa nu aud nimic, sau ca cineva poate sa-mi taie firele de la camerele de supraveghere. 
Ma gandeam la tot felul de lucruri pe care le auzeam la televizor, asa ca m-am asigurat mai bine si mi-am instalat inca un rand de camere de supraveghere care sa-mi ofere mai multa siguranta. Stiam si eram destul de constienta ca aceste camere nu ma aparau, doar imi ofera imagini daca am nevoie. 

Din fericire nu am avut niciodata vreun eveniment neplacut si am sperat sa nu am. Mi-am indrumat rudele sa isi ia masuri, asa cum am facut eu pentru ca viata este scurta si nu se merita sa o pierzi asa usor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu