sâmbătă, 12 august 2017

Tot ceea ce trebuie sa stii despre instalatiile GPL

Preturile carburantilor au crescut considerabil in ultimii ani si chiar daca au ajuns acum la o valoare mai stabila de cateva luni, acestea inca sunt ridicate, motiv pentru care numerosi soferi cauta optiuni si variante prin care sa faca economii. Astfel, multi se orienteaza catre masinile echipate cu motoare Diesel, insa acestea sunt mai scumpe la achizitie, dar si impun o intretinere mai complicata si mai costisitoare.
Cea mai buna solutie
In schimb, totul poate fi mult mai simplu daca se monteaza instalatii GPL intrucat aceste sisteme au devenit tot mai populare in ultima perioada, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele. Tarifele variaza in functie de marca, modelul si motorul masinii, insa suma medie este de 500 de euro, iar aceasta cifra este amortizata in primele 12 luni sau chiar mai repede, in functie de distanta parcursa de soferi. Cei care apeleaza la MonteazaGPL se bucura de faptul ca aceste instalatii sunt foarte moderne si promit rezultate grozave, adica economii de circa 40% la fiecare drum parcurs.
Securitate
Este esential ca sistemele sa fie instalate doar in service-uri acreditate RAR pentru ca soferii sa se bucure de o garantie, dar si de siguranta ca nu exista riscul acumularilor de gaze care sa duca la pericole. Instalatiile trebuie verificate la fiecare doi ani, la fel ca in cazul inspectiei tehnice periodice, pentru ca specialistii sa se asigure ca acestea functioneaza in conditii optime.
Performante

Sistemele moderne asigura o mai buna functionare a motorului, prelungindu-i viata cu minim 2 ani datorita faptului ca gazul petrolier lichefiat este un carburant mult mai curat, ce nu contine substante nocive care sa se depuna pe componentele motorului. Totodata, rezervoarele acestora se gasesc in dimensiuni cat mai compacte, astfel ca ocupa tot mai putin spatiu in portbagaj, pentru ca orice vacanta sa fie mult mai comoda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu