miercuri, 5 aprilie 2017

Cele mai reusite modele de lenjerii de pat

Pe piata exista nenumarate tipuri de lenjerii de pat, insa trebuie sa le alegem doar pe cele mai calitative, ce indeplinesc anumite criterii si care asigura un grad sporit de confort. Astfel, bumbacul este un material ideal pentru cele mai multe persoane, fiind foarte popular datorita faptului ca e durabil, usor de intretinut si promite o lunga durata de viata. Cu alte cuvinte, se asigura un somn odihnitor si aduce nenumarate avantaje. Talis reprezinta locul ideal de unde putem achizitiona lenjerii de pat bumbac de calitate, la preturi atragatoare, iar gama este foarte variata, pentru toate gusturile.
Intretinere
Tinand cont ca traim intr-o lume tot mai rapida, este esential ca lenjeria de pat sa fie usor de intretinut, fara batai de cap, iar bumbacul trece cu brio acest test. Se recomanda evitarea substantelor de innalbire pentru protejarea fibrelor, insa este esential si respectarea temperaturii maxime admise, de circa 40 de grade, pentru ca pe aceasta cale se prelungeste durata de viata a lenjeriei, insa se intretine si modelul imprimat. Procesul de spalare trebuie efectuat saptamanal sau la fiecare 10 zile pentru a le pastra proaspete. Folosirea fierului de calcat este un alt moment important, fiind recomandat cel cu aburi si stropirea cu apa in prealabil a lenjeriei.
Plaseaza o comanda

Aceste lenjerii de pat din bumbac disponibile la Talis sunt pentru toate preferintele, astfel ca se potrivesc in camera copiilor, a adolescentilor sau cea a adultilor, in functie de modelul imprimat. Preturile reprezinta un mare plus intrucat oricine isi doreste sa faca economii ori de cate ori are ocazia, insa nu trebuie omis nici faptul ca se acorda transport gratuit prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 399 de lei. Pentru restul se percepe o taxa de transport de numai 20 de lei, suma accesibila in toate conditiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu