luni, 16 mai 2016

Usi din termopanIn cazul unei ferestre sau usi cu o sticla subtire, atat caldura, cat si zgomotul pot fi usor transferate. Pe timpul verii, caldura incalzeste locuinta, iar iarna caldura se pierde din interior catre exterior, astfel ca facturile la energie vor mai ridicate atat pentru a incalzi, cat si pentru a raci locuinta. In plus, pe toata durata anului, zgomotul trece prin usi si ferestre, fiind foarte deranjant.

In schimb, folosind usile sau ferestrele din termopan, se asigura un grad ridicat al izolarii termice si fonice, fiind un plus de confort pentru cei mai multi dintre noi, iar costurile se amortizeaza in cel mai scurt timp.

O locuinta mai confortabila

Usile din termopan vor face ca familia ta sa se simta mai confortabil in propria locuinta, asigurand racoarea atunci cand canicula pune stapanire pe intreaga tara, iar temperaturile scazute nu vor reprezenta o problema pe toata durata iernii. In plus, pentru fiecare persoana reprezinta o problema financiara rularea continua a unor sisteme de incalzire sau racire al aerului, intrucat acestea duc la cresterea facturilor la electricitate. Astfel ca prin intermediul usilor si ferestrelor din termopan se fac economii considerabile.

O locuinta mai linistita

Cine nu isi doreste sa beneficieze de o locuinta mai linistita si mai relaxanta? In lumea de azi, zgomotul poate fi un adevarat deranj si ne poate fura din momentele putine de relaxare, astfel ca prin intermediul termopanului, zgomotele venite din exterior nu mai reprezinta o problema. Fie ca vecinii asculta muzica tare, fie cainii latra, aerul conditionat produce zgomote deranjante, traficul este zgomotos, in apropiere se afla restaurante sau cafenele, exista o multime de situatii ce duc la sunete ce se dovedesc a fi foarte deranjante. Asadar, termopanul are rolul de a ne imbunatati viata din numeroase puncte de vedere, cele mai importante fiind cele financiare si al intimitatii noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu