sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Cum sa identifici primele semne ale sarcinii

Orice viitoare mamica trebuie sa stie care sunt primele si principalele semne ale sarcinii, motiv pentru care merita sa citesti mai mult aici, la Femibion, care vine in ajutorul tututor cu cele mai importante sfaturi si informatii.

Cele mai comune simptome

Asadar, printre cele mai des intalnite semne ale sarcinii se numara intepaturile in partea inferioara a abdomenului, sangerarea usoara si senzatia continua de oboseala. Totodata, multe femei insarcinate vor constata ca sanii devin mai sensibili, in special in zona sfarcurilor, dar pot aparea si dureri de spate sau ameteli, secretia de mucus cervical. Nu in ultimul rand, se va constata si ca mirosul este ceva mai ascutit si poate sa apara senzatia de gust neplacut in gura. In schimb, trebuie avut in vedere ca aceste semne pot anunta si ca se apropie menstruatia, motiv pentru care pentru mai multa siguranta se recomanda folosirea unui test de sarcina.

Semnele aferente primelor saptamani de sarcina

Dupa efectuarea unui test de sarcina, viitoarele mamici se pot astepta ca in primele patru saptamani sa aiba parte de greturi, dureri de cap, dureri in zona abdomenului, insa si sfarcurile se inchid la culoare, in timp ce creste considerabil pofta de mancare. Din nou, si acestea pot fi semne asociate altor aspecte, astfel ca este important sa fie identificate cauzele reale si sa se apeleze periodic la un medic pentru orice nelamurire.

Cand apar primele semne?

MAi multe detalii poti gasi la Femibion, intrucat sunt aduse cele mai pretioase informatii pentru viitoarele mamici, care vor afla si ca primele semne pot sa apara, de regula, la o saptamana dupa ovulatie, insa totul difera de la o femeie la alta. Totusi, cele mai multe si deranjante simptome apar, de obicei, incepand cu cea de-a doua luna a sarcinii, iar in anumite cazuri, incepand cu luna a treia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu