marți, 4 octombrie 2016

Implant de par fara durere sau probleme

Exista multi barbati care sunt afectati de caderea parului, insa putini sunt cei care iau masuri in acest sens. Pe piata sunt disponibile numeroase tratamente care promit efecte nemaipomenite, insa singura procedura 100% eficienta este implantul de par - pentru mai mult edetalii click aici.
Fara durere
Toti pacientii sunt speriati de durere, insa in acest caz nu au motive de ingrijorare, deoarece procedura se efectueaza sub efectul anesteziei, motiv pentru care nici nu exista disconfort. Interventia presupune prelevarea unei portiuni a scalpului, de regula, din zona cefei intrucat aici sunt disponibile numeroase fire de par ce pot fi mai apoi implantate in zonele afectate de calvitie.
Asteptari
Firele implantate urmeaza a se pierde in cateva saptamani, motiv de ingrijorare pentru cei mai multi pacienti, insa acest obicei este unul obisnuit, deoarece adevaratele efecte se vor simti abia dupa cateva luni, cand firele vor creste conform asteptarilor, promitand un aspect natural. In schimb, parul nu va creste decat in zonele tratate, iar pacientii pot suferi in continuare de pe urma caderii parului in alte zone ale scalpului. Mai mult, proprietatile parului vor ramane la fel ca inainte, adica nu va albi mai greu si nici nu va creste mai repede
Recuperarea
Acest proces nu este unul minutios, iar pacientii vor putea reveni la activitatile zilnice in 3-4 zile. In schimb, in primele 48 de ore, acestia vor suferi de pe urma scalpului sensibil, iar pentru evitarea infectiilor, acesta va fi pansat. Zona se poate inflama, motiv pentru care se vor administra medicamentele adecvate sugerate de catre medic. Chiar daca efectele vor fi vizibile abia dupa ceva timp, pacientii vor fi multumiti de tratament si nici nu vor suferi din cauza urmelor procedurii, intrucat acestea nu exista.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu