miercuri, 3 iunie 2015

Firma de curatenie - pentru geamuri



Am hotarat sa apelez la of irma de curatenie profesionala - nu se mai putea - asa ca am angajat cea mai buna firma de curatenie din Bucuresti

Este adevarat ca oricine isi poate curata geamurile, dar odata cu cresterea numarului , creste si dificultatea sarcinii, iar atunci cand geamul nu poate fi accesibil la mana sau pentru perii mai lungi, atunci cu siguranta ca este nevoie de profesionisti. Acestia aduc echipament greu, printre care scari, , platforme suspendate etc, iar cei carora le este frica de inaltimi nu vor fi niciodata angajati in cadrul companiei noastre. 

De asemenea, curatarea suprafetelor vitratate este foarte dificila atat iarna, cat si vara, atunci cand temperaturile sunt prea scazute sau prea ridicate. Pentru ca geamurile sa straluceasca este nevoie de mai mult decat o galeata cu apa si un burete: in cadrul acestei operatiuni, prima etapa este aplicarea apei si sapunului, iar in functie de gradul murdarie al suprafetei, geamurile trebuie frecate cu peria de doua trei ori. Trebuie acordata o atentie sporita si urmelor lasate de insecte si animale, care vor fi inlaturate cu grija. 

Racleta este cu siguranta cel mai important instrument in a avea geamuri perfect curate. Pentru eliminarea petelor si dungilor ramase, este important ca solutiile sa nu se usuce. Daca se aplica sapun pe prea multe geamuri concomitent =, acestea nu vor putea fi sterse la timp, astfel ca vor ramane urme. Desi aspectele curatarii suprafetelor vitratate au ramas similare, exista si cateva chestiuni mici care s-au schimbat cum ar fi carpele din microfibra, deoarece fibrele micute ajuta la stocarea murdariei, fiind astfel mai eficiente.